Programom

Rendszerszintű változásra, bátor, innovatív, ambíciózus célokra van szükség,
hogy felépítsük az új Magyarországot! Erről szól az Új Magyarország terv.

Programom

Rendszerszintű változásra, bátor, innovatív, ambíciózus célokra van szükség, hogy felépítsük az új Magyarországot! Erről szól az Új Magyarország terv.

Mindenkit megillet az otthon nyugalma, hiszen az ad támaszt mindennapjaink során. Az otthon egy olyan hely, amely biztonságot nyújt, ahol családunkkal lehetünk, és ahol munka után nyugalomban pihenhetünk, feltöltődhetünk.

Tovább olvasom.

Olyan modern iskolákat hozunk létre, ahol a készségek fejlesztése, a kreativitás és a csapatmunka kerül előtérbe; nyitott iskolákat, ahol mindenki egyenlő eséllyel szerezhet versenyképes tudást; iskolákat, ahol a helyi közösségek valódi beleszólást kapnak azok működtetésébe.

Tovább olvasom.

Magyarország csak akkor válhat versenyképessé, ha a 21. század technológiai vívmányai a teljes gazdaságban, széleskörűen elérhetővé válnak. A vállalkozásokat ösztönözzük a hatékonyságnövelő beruházásokra, és ezzel párhuzamosan az állami közszolgáltatásokat is digitalizáljuk.

Tovább olvasom.

Minden magyarnak joga van az egészséghez, és ahhoz, hogy európai körülmények között gyógyulhasson. Ehhez nemcsak a rendelők és a kórházak megfelelő felszereltsége szükséges, hanem motivált és felkészült orvosokra és ápolókra is szükség van.

Tovább olvasom.

Mi olyan Magyarországot építünk, ahol az állam nemcsak jól működik, de tisztességesen bánik az állampolgáraival, biztosítja számukra a szabad kultúrát és a világnézeti szabadságot. Európai külpolitikát fogunk folytatni, amely a nyugati szövetségeseinkkel fennálló kapcsolatok megerősítésén munkálkodik.

Tovább olvasom.

Minden magyarnak joga van a tiszta, élhető környezethez! Ahhoz, hogy ez gyerekeink és unokáink számára is elérhető legyen, meg kell védeni bolygónkat a klímaváltozástól, az országban pedig meg kell állítani a légszennyezést és a zöldterületeink beépítését.

Tovább olvasom.